Professionals

Novelle Wet uitfasering PEB en overige fiscale pensioenmaatregelen aangenomen door EK

Het wetsvoorstel ‘Novelle Wet uitfasering pensioen in eigen beheer en overige fiscale pensioenmaatregelen’ (Kamerstukken I, 2016-2017, 34.662, nr. 2) is op 7 maart 2017 aangenomen door de Eerste Kamer.

Het wetsvoorstel is met algemene stemmen aangenomen.

Klik voor een totaaloverzicht van de kamerstukken met betrekking tot het wetsvoorstel met de linker muisknop op overzicht kamerstukken.

Binnenkort zal de officiële publicatie van de wet in het Staatsblad plaatsvinden.

Over Erik van Toledo

Erik van Toledo is werkzaam als fiscaal-technisch medewerker bij de Belastingdienst, regio Amsterdam. Zijn specialismen zijn lijfrenteproducten, kapitaalverzekeringen en bancaire spaarvarianten, en ontslag-/loonstamrechten. Tevens participeert hij in de landelijke Kennisgroep Verzekeringsproducten en Assurantiebelasting (niet-winst) van de Belastingdienst. Sinds 2002 is hij eigenaar en beheerder van de Fiscale site Levensverzekeringen, een digitaal platform voor diverse aspecten van de problematiek rondom levensverzekeringen. Daarnaast doceert Erik onder meer bij de Belastingdienst, voor de PAOB en Licent Academy en schrijft hij regelmatig vakbijdragen voor diverse vakbladen, fiscale uitgevers in Nederland en deze pensioenweblog.

Bekijk alle artikelen op pensioenweblog van Erik van Toledo

Reageer op dit bericht

Uw e-mail adres wordt niet op de site getoond.