Professionals

Overzicht AOW-leeftijden 2013 – 2022

In de periode 2013 – 2022 wordt de AOW-gerechtigde stapsgewijze verhoogd. Recent is officieel vast komen te staan dat de AOW-leeftijd in 2022 67 jaar en 3 maanden wordt (Stcrt. 59248).

Op de website www.fiscaalleven.eu is een praktisch overzicht geplaatst met de verschillende AOW-leeftijden voor de periode 2013 – 2022.

Het overzicht is te downloaden via de cijfer en overzichtenpagina.

Over Erik van Toledo

Erik van Toledo is werkzaam als fiscaal-technisch medewerker bij de Belastingdienst, regio Amsterdam. Zijn specialismen zijn lijfrenteproducten, kapitaalverzekeringen en bancaire spaarvarianten, en ontslag-/loonstamrechten. Tevens participeert hij in de landelijke Kennisgroep Verzekeringsproducten en Assurantiebelasting (niet-winst) van de Belastingdienst. Sinds 2002 is hij eigenaar en beheerder van de Fiscale site Levensverzekeringen, een digitaal platform voor diverse aspecten van de problematiek rondom levensverzekeringen. Daarnaast doceert Erik onder meer bij de Belastingdienst, voor de PAOB en Licent Academy en schrijft hij regelmatig vakbijdragen voor diverse vakbladen, fiscale uitgevers in Nederland en deze pensioenweblog.

Bekijk alle artikelen op pensioenweblog van Erik van Toledo

Reageer op dit bericht

Uw e-mail adres wordt niet op de site getoond.