Professionals

Woekerpolis.nl richt open brief aan het intermediair in Nederland

Op 14 december 2016 heeft Ab Flipse namens woekerpolis.nl een open brief gestuurd naar het intermediair in Nederland. In de brief roept Flipse het intermediair op te voldoen aan zijn zorgplicht en klanten te begeleiden met een woekerpolis.

Klanten moeten volgens Flipse worden geholpen met een eerlijk en goed hersteladvies. Ook moeten klanten volgens Flipse worden gewezen op de mogelijkheden om de geleden schade te claimen en daarbij op weg worden geholpen.

Flipse acht de oproep nodig omdat veel gedupeerde woekerpolishouders volgens hem stil blijven zitten en zich niet verroeren voor wat betreft hun actie bij een woekerpolis.

Klik voor meer achtergrondinformatie en documentatie over het ‘woekerpolisdossier’ op de beleggingsverzekeringenpagina van www.fiscaalleven.eu.

Over Erik van Toledo

Erik van Toledo is werkzaam als fiscaal-technisch medewerker bij de Belastingdienst, regio Amsterdam. Zijn specialismen zijn lijfrenteproducten, kapitaalverzekeringen en bancaire spaarvarianten, en ontslag-/loonstamrechten. Tevens participeert hij in de landelijke Kennisgroep Verzekeringsproducten en Assurantiebelasting (niet-winst) van de Belastingdienst. Sinds 2002 is hij eigenaar en beheerder van de Fiscale site Levensverzekeringen, een digitaal platform voor diverse aspecten van de problematiek rondom levensverzekeringen. Daarnaast doceert Erik onder meer bij de Belastingdienst, voor de PAOB en Licent Academy en schrijft hij regelmatig vakbijdragen voor diverse vakbladen, fiscale uitgevers in Nederland en deze pensioenweblog.

Bekijk alle artikelen op pensioenweblog van Erik van Toledo

Reageer op dit bericht

Uw e-mail adres wordt niet op de site getoond.